Archief - Algemeen

Algemeen
Tweede bijeenkomst startcursus genealogische programma Aldfaer

WIERDEN – Een grote groep startende genealogen heeft op 20 en 21 december jongstleden heel enthousiast deelgenomen aan de startcursus van het genealogische programma Aldfaer.

De Historische Kring Wederden heeft voor deze deelnemers twee 'herhalingsoefeningen' georganiseerd en wel op zaterdag 27 januari en zaterdag 24 februari, beide middagen vanaf 14.00 uur in de Van Buuren Stee aan de Appelhofdwarsstraat in Wierden. Deelnemers aan de workshop hebben dan de mogelijkheid om extra informatie over het gebruik van Aldfaer in te winnen, waarbij uiteraard de eigen ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Indien er praktische vragen zijn, dan wordt verzocht de eigen laptop met het programma Aldfaer mee te nemen, zodat deze vragen op een prettige manier beantwoord kunnen worden. Iedereen die dit programma ook gebruikt voor het maken van de eigen stamboom en hier vragen over heeft, is vrij om ook even binnen te lopen. De toegang, het stellen van vragen over Aldfaer is en het kopje koffie of thee is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Algemeen Natuurlijk Wiezer In de rubriek Natuurlijk Wiezer komen maandelijks natuur- en milieuonderwerpen aan de orde. De onderwerpen zijn afhankelijk van het jaargetijde, de actualiteit of een bijzondere gebeurtenis. In deze... Lees meer »
Algemeen Wiezer, van binn’n en van buut’n De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan. Lees meer »