Archief - Algemeen

Algemeen
Burgemeester Henk Robben bezoekt inwoners van de gemeente Wierden

WIERDEN – Burgemeester Henk Robben gaat dit jaar een aantal huisbezoeken doen. In de nieuwjaarstoespraak gaf hij aan dat hij niet meer op bezoek gaat bij de inwoners die 55 jaar getrouwd zijn. Daarvoor in de plaats gaat Henk Robben verhalen ophalen bij de inwoners van de gemeente Wierden. De burgemeester gaat nog wel naar de echtparen toe die 60 of 65 jaar getrouwd zijn.

Robben wil in 2018 nog beter weten wat er leeft in de samenleving. En hoe kan hij dit beter doen dan zelf naar de inwoners gaan en deze informatie ophalen. Met de bezoekjes geeft hij ook invulling aan het nieuwe thema 'Welkom Wierden' dat dit jaar centraal staat: de bewoners nog meer betrekken en laten meedoen bij projecten.
Inwoners kunnen zichzelf aanmelden voor een huisbezoek van de burgemeester. Want wie wil dat nu niet, een gezellig kopje koffie drinken met Henk Robben? Uit de aanmeldingen worden een aantal inwoners gekozen waar hij op bezoek gaat. Waar is de burgemeester naar op zoek? Naar mooie verhalen, ideeën of initiatieven. Of juist projecten, initiatieven en acties waar inwoners al mee bezig zijn waarvan hij op de hoogte moet zijn. Of andere interessante onderwerpen die een inwoner graag wil delen met de burgemeester. Aanmelden voor een huisbezoek kan via c.valk@wierden.nl. Graag ook de reden vermelden waarom de burgemeester moet langskomen voor een huisbezoek. Inwoners die worden uitgekozen krijgen hier persoonlijk bericht over.