Archief - Algemeen

Algemeen
Crea-Club doneert achthonderd euro aan Zonnebloem Wierden

WIERDEN – De Crea-Club heeft maandag 8 januari een cheque van achthonderd euro overhandigd aan Agnes Meyer en Francien Bokhove van de Zonnebloem afdeling Wierden.

De Crea-Club bestaande uit Ans Alink, Tini Aussems, Irma Bonvanie, Yvonne Boom, Diny Fokkema, Jannie Hakvoort, Ans Hobert, Gerry Veldhuizen en Catharine Westerink verkoopt al vele jaren haar zelfgemaakte kaarten voor heel veel gelegenheden. Met name in de maand december werden veel kerst- en nieuwjaarskaarten verkocht. De opbrengst van al deze kaarten is gedoneerd aan de Zonnebloem. Ook in 2018 gaat de verkoop door, belangstelling? Bel Gerry Veldhuizen in Wierden, telefoon 0546 – 57 11 53 of Yvonne Boom in Almelo, telefoon 0546 – 43 40 72 en maak even een afspraak.

Algemeen Natuurlijk Wiezer In de rubriek Natuurlijk Wiezer komen maandelijks natuur- en milieuonderwerpen aan de orde. De onderwerpen zijn afhankelijk van het jaargetijde, de actualiteit of een bijzondere gebeurtenis. In deze... Lees meer »
Algemeen Wiezer, van binn’n en van buut’n De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan. Lees meer »