Archief - Algemeen

Algemeen
Kleinkinderen reizen in juli voor niets met bus en trein

REGIO – In de maand juli reizen kleinkinderen gratis mee met hun opa en/of oma in de bussen van Twents en de Blauwnet trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal.

“Wat is er voor een kind nou leuker dan met z’n opa of oma op avontuur te gaan? Voor de allerkleinste is een ritje met de bus of trein vaak al een belevenis op zich”, aldus Jeroen Suurmond, directeur commercie. Met deze actie wil Twents het openbaar vervoer voor de opa’s en oma’s in Twente en hun kleinkinderen nog leuker, laagdrempeliger en zeker ook voordeliger maken.
De actie is geldig in de gehele maand juli en kleinkinderen reizen gratis mee met hun grootouders op vertoon van een kleinkind ticket. Het gratis ticket is aan te vragen via www.twents.nl/senioren. Op deze site vinden opa’s en oma’s ook de actievoorwaarden. Op de speciale website twents.nl/senioren is informatie te vinden over deze actie en kunnen opa’s of oma’s een gratis kleinkind ticket aanvragen.

Algemeen Pastoor Aan de Stegge (VII) Boeiend zijn de verhalen over de mensen uit Enter. Deze serie gaat over het verzetswerk van pastoor Jan aan de Stegge. Hij woonde en werkte in Toulouse in Frankrijk. Lees meer »
Algemeen Moppies voor hospice De Reggestroom steun voor kinderen in moeilijke tijden Lees meer »
Algemeen Wiezer, van binn’n en van buut’n De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan. Lees meer »