Archief - Algemeen

Algemeen
Het Galjoen neemt afscheid van ruim 65 jaar onderwijservaring

WIERDEN – Tussen de kinderen, dat is waar juf Gerda en juf Annette zich helemaal op hun plek voelen. Vele jaren hebben zij er voor gezorgd dat de kinderen van de klassen nieuwe dingen mochten leren, ervaren en beleven.

“Ze konden op en top genieten van het onderwijs aan het jonge kind; kleuterjuffen van het eerste uur, kleuterjuffen in hart en nieren”, aldus basisschooldirecteur Mirelle Schuurman.
Op donderdag 18 oktober nemen Gerda en Annette na een prachtige carrière afscheid van het onderwijs en afscheid van hun school KBS het Galjoen, waar zij beiden vanaf de oprichting werkzaam zijn.
Hoe de dag eruit gaat zien is voor de juffen nog een verrassing, ze weten alleen dat ze ’s morgens om 8.30 uur klaar moeten staan en dat er ’s middags een receptie is in de hal van de school voor belangstellenden, (oud) leerlingen en ouders. Iedereen is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De receptie is van 16.00 uur tot 17.30 uur, op donderdag 18 oktober in het Galjoen aan de Kruizemunthof 4 in Wierden.