Archief - Algemeen

Algemeen
Zonnebloem afdeling Wierden krijgt 2500 euro dankzij Plé-Bek bie Hek

WIERDEN – De Zonnebloem afdeling Wierden ontvangt dit jaar een schenking van 2500 euro van de Stichting 'Plé-Bek bie Hek'. De editie van dit jaar, die werd gehouden op 8 september jongstleden, was wederom een groot succes. Een sfeermakende band, gezellige muziek van de DJ’s en originele playbackacts zorgden voor een geweldige avond.

Omdat de Zonnebloem afdeling Wierden steeds minder geld ter beschikking krijgt van de landelijke vereniging om extra activiteiten te organiseren en de regionale afdeling van de Zonnebloem dit jaar alweer zestig jaar bestaat, zal de opbrengst van de jaarlijkse playbackshow worden gebruikt voor het organiseren van een feestelijke dag voor leden, oud-leden, gasten en genodigden.
Stichting Plé-Bek bie Hek is een vrijwilligersorganisatie die zich tot doel heeft gesteld om ieder jaar nauw met de gemeente Wierden betrokken, maatschappelijk geëngageerde, instellingen te belonen met de opbrengst van een playbackshow door middel van een avondverloting en een regionale loterij. De vele externe sponsoren, in de vorm van bedrijven en instellingen, hebben een grote inbreng in het prijzengeld en in de prijzen die op de avond van de playbackshow worden verloot. De mooie opbrengst van dit jaar is dan ook mede aan hen te danken.
Begin volgend jaar kunnen goede doelen zich weer melden voor de editie van 2019.