Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Nederlaag voor dames van Holyoke; 3-1 verlies van Havoc Haaksbergen

ENTER – Holyoke dames 1 moest het zaterdag 17 maart opnemen tegen Havoc dames 1 in Haaksbergen. Een belangrijke wedstrijd voor de Enterse dames, Havoc stond namelijk op de derde plek. Dat het een hele belangrijke, maar ook moeilijke pot zou gaan worden, wist Holyoke dames 1 van tevoren.

De eerste set begon Holyoke niet goed. Het leek erop dat de zenuwen Holyoke de baas waren. De gehele set ging het gelijk op maar Havoc wist aan het einde van de set uit te lopen en de set te winnen met 25-23. Holyoke begon de tweede set beter. De pass lag goed bij spelverdeelster Chantal Jannink, waardoor zij haar speelsters goed kon aanspelen. Aileen ter Haar wist veel punten te scoren met haar opslag en hielp daarmee Holyoke naar een grote voorsprong. De dames van Havoc wisten dit niet meer in te halen en Holyoke wist de tweede set te winnen met 25-15.
De dames van Holyoke konden het spel uit de tweede set niet doorzetten en keken al gauw tegen een grote achterstand aan. Ondanks een sterk block van Marije Ten Brinke en een aantal harde aanvallen, wist Holyoke toch de derde set niet te winnen, 25-21. Vol goede moed gingen de Enterse dames de vierde set in. Havoc wist veel te scoren met de service. De pass kwam niet goed bij de spelverdeelster van Holyoke aan waardoor er niet direct gescoord kon worden. De dames van Havoc trokken aan het langste eind en wisten de laatste set met 25-21 binnen te slepen.
Een 3-1 nederlaag voor de dames uit Enter, een teleurstellende uitslag. Holyoke staat op dit moment op de tweede plek, één punt achter de nummer 1 Cupido.