Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Maak kennis met Wierdense basketbalvereniging SVZW

WIERDEN – Wierden heeft een eigen basketbalvereniging en tot aan de zomervakantie heeft iedereen de mogelijkheid om zowel de club als de sport te leren kennen. SVZW Basketbal opent namelijk haar deuren en geeft geïnteresseerden de kans om tot aan de zomervakantie gratis mee te trainen. Jongens en meisjes, jong en oud, beginners en veteranen; iedereen is welkom. “Met plezier voorop, komt basketballen vanzelf”, is het motto dat de club uitdraagt.

Er zijn verschillende teams waar je bij mee kunt trainen: mini’s (tot twaalf jaar), U16 (tot zestien jaar), dames- en herenteams en recreanten. Er wordt op maandag, woensdag of donderdag getraind, kijk voor de exacte trainingstijden op www.svzwbasketbal.nl/trainingstijden.
Lijkt het je leuk om te gaan basketballen en hou je van gezelligheid, kom dan vooral meetrainen! Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de training, maar het is ook mogelijk om vooraf even contact op te nemen. Dit kan via info@svzwbasketbal.nl, maar ook telefonisch met Marco Post, telefoon 06 – 39 46 85 70.