Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Hilde Slagers volgt Jan Mulder als interim voorzitter op bij Raduga

ENTER – Jan Mulder heeft tijdens de laatste algemene ledenvergadering de voorzittershamer van SV Raduga neergelegd. Hilde Slagers, in Enter zeker geen onbekende, neemt de honneurs voorlopig waar.

Binnen de vereniging was Jan Mulder als voorzitter erg actief als kartrekker voor verschillende zaken. Daarnaast was hij leiding van de springgroep van de afdeling gym en ook actief als basketbaltrainer. “Mede doordat hij dus meerdere petten op had, heeft hij besloten om voor minder activiteiten te kiezen en het voorzitterschap op te geven om zich volledig te kunnen richten op het lesgeven”, aldus een woordvoerder van de vereniging.

“Natuurlijk was dit voor ons wel even schrikken, maar er was al snel begrip en vooral respect voor de keuze van Jan. Ongetwijfeld zal hij op diverse manieren zijn ideeën blijven aandragen bij het bestuur en op die manier ook betrokken blijven. We willen hem namens het hele bestuur uiteraard bedanken voor zijn tomeloze inzet als voorzitter en zijn enorme enthousiasme als leiding en organisator van diverse activiteiten!”

Raduga moet nu op zoek naar een nieuwe voorzitter. Hilde Slagers, nog niet zolang geleden gestopt als commissielid gym/turnen, heeft in ieder geval tot aan de volgende algemene ledenvergadering aangegeven de voorzittershamer te willen hanteren. “Hilde is een echte Enterse met het Raduga hart op de juiste plaats”, aldus de woordvoerder. “Wij, als bestuur, zijn erg blij dat zij de komende periode de taken van Jan gaat overnemen. Wij wensen haar heel veel succes en we hebben het volste vertrouwen dat zij de positie als voorzitster met enthousiasme zal bekleden.”

Sport & Vrijetijd Start to Run Lees meer »