Archief - Sport & Vrijetijd

Sport & Vrijetijd
Heracles Soccer Camps en keeperskampen in Wierden

WIERDEN/ALMELO – Heracles Almelo organiseert in de aankomende zomervakantie vier Heracles Soccer Camps en twee keeperskampen voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio, waaronder Juventa'12 in Wierden. Alle Heracles Soccer Camps en keeperskampen duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers.

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Heracles Soccer Camps-tenue, een Heracles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Heracles Almelo de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.
Alle trainingen van de Heracles Soccer Camps en keeperskampen zijn van 9.00 uur tot 15.00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er tijdens de Heracles Soccer Camps ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Heracles Soccer Camps en keeperskampen spelers van het eerste elftal van Heracles Almelo op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.
Het kamp in Wierden is van 26 juli tot en met 28 juli, zoals gezegd op de velden van Juventa‘12. Inschrijven kan via www.heracles.nl/soccercamps.