Archief - Uitgaan & Cultuur

Uitgaan & Cultuur
Prachtige haast tropische editie Boulevard Outdoor op Lageveld

WIERDEN – Stralender kon het haast niet. Zaterdag 30 juni kan wat Boulevard Outdoor betreft de boeken in als een super zomerse editie. Zo'n 7.500 bezoekers hebben op recreatiepark het Lageveld in Wierden onder een strak blauwe lucht genoten van de lekkerste beats en heerlijk gekoelde drankjes.

“Dit jaar hebben we wederom een geweldige line-up weten neer te zetten voor jong en oud”, vertelt Sanne Hoek namens de organisatie van het evenement. “De sfeer zat er goed in bij alle area’s! Ook de nieuwe area’s zoals ‘The partyhous’, ‘Speelbos silent disco’ en de ‘Pink paradise bar’ werden goed ontvangen door de dik zevenduizend bezoekers! Het VIP-deck was eveneens een groot succes. Met uitzicht op de mainstage hebben veel mensen genoten van de beste optredens. Door veel animo van bedrijven uit Oost-Nederland waren we al vroeg uitverkocht.”

De line-up met ’s werelds beste artiesten zoals Julian Jordan, B-Front en Frequencerz zorgde voor een super feest. De toppers van eigen bodem zoals Diggy Dex, Bizzy en Henk Dissel wisten er weer een groot feest van te maken. De eindshow was er één als nooit tevoren. Een groot spektakel met een geweldige live performers van de Wierdense drummers, de spectaculaire lichtshow, veel vuurwerk en uiteraard de feestende bezoekers. “De eindshow was er één om nooit meer te vergeten; op naar Boulevard Outdoor 2019!”

Uitgaan & Cultuur Theaterhotel Almelo Lees meer »