Archief - Zakelijk

Zakelijk
GoodLife Sports Wierden geheel in vernieuwde stijl

WIERDEN – GoodLife Sports is als allround sportschool weer terug in Wierden. Eigenaar Dick Vlaskamp is trots op hetgeen hij weer heeft neergezet in het complex aan de Vijverweg. Sinds 1 januari is hij eigenaar van het bedrijf dat korte tijd in handen was van de Nederlandse Leisure Groep (NLG). Samen met Josji Klinkien als clubmanager. Met deze stap is GoodLife Sports weer in handen van de bedenker en oprichter.

GoodLife Sports stond altijd bekend als een fitnesscentrum waar aandacht voor iedereen hoog in het vaandel stond. Dick heeft zijn hart bij één op één begeleiding liggen en gaat zich daar meer op toespitsen. Josji neemt de dagelijkse leiding op de clubvloer voor rekening. “De gemoedelijke sfeer, zoals die bij GoodLife Sports was, is er nog steeds”, benadrukt Dick. “Evenals de lidmaatschappen, die zijn ook ongewijzigd. Je kunt dus vanaf 24,95 euro nog steeds bij ons fitnessen of deelnemen aan de Les Mills lessen. Wel hebben we de gehele ruimte goed onder handen genomen; werkelijk alles is vernieuwd!”

Op de begane grond is een multifunctionele ruimte voor evenementen en vergaderingen. Zo zijn er verschillende arrangementen voor handen, al dan niet in combinatie met sport. Bovendien zijn ook de twee speedsoccervelden nog steeds gewild voor competities en toernooien. Maar wie de trap op gaat, naar de verdieping waar alle sportactiviteiten zijn, kijkt even de ogen uit. De zaal oogt ruimtelijker en veel frisser. Er is nieuwe apparatuur opgesteld en middenin de ruimte is een boksring opgesteld, die desgewenst ook verwijderd kan worden om een centrale plek te creëren voor functioneel trainen.

“We hebben onze krachttrainingshoek ook wat uitgebreid”, vertelt Dick. “Meer zwaardere apparatuur!” Daarnaast zijn er aan het plafond een rijtje bokszakken bevestigd voor trainingen en is in een hoek een 'personal trainingszone' ingericht. “In dit aparte deel van de zaal is alles voor handen, zoals een bokszak, een zelf aangedreven loopband, een fiets op luchtweerstand en multifunctionele apparatuur. Op deze manier kunnen collega Loren Peeters en ik altijd persoonlijke training geven. Middels een stoplicht laten we zien of die trainingshoek vrij is voor gebruik.”

Voor wie (hernieuwde) kennis wil maken met GoodLife Sports is er op zaterdag 17 en zondag 18 maart een Open Weekend. Van 9.00 uur tot 13.00 uur kan men een kijkje komen nemen. Daarnaast zijn er verschillende trainingen waaraan deelgenomen kan worden, zoals Jumping Fitness voor kinderen en een ouder-kind bootcamp. Het complete programma is te zien in de advertentie van GoodLife Sports in deze krant.