Archief - Zakelijk

Zakelijk
Nieuw aan de Dorpsstraat in Enter: ChooseYourBag

Mariska Langeveld en Sabine Busch.

ENTER – Op zoek naar een leuke, modieuze tas? Aan de Dorpsstraat 66a in Enter – waar eerder Letink Design gevestigd was – is sinds een kleine maand ChooseYourBag te vinden: een knusse split-level winkel, waar je naast een ruim assortiment van verschillende soorten en maten tassen ook kleurrijke sjaals en aanverwante bijoux vindt. Eigenaresse Sabine Busch is in september in Enter neergestreken om naast haar website ook een fysieke winkel te openen. “Ik heb inmiddels zo'n 3,5 jaar een webshop, chooseyourbag.nl. Om de klanten nóg meer tegemoet te komen en om bovendien oorbellen, armbanden en andere accessoires te kunnen verkopen, verwacht ik dat een echte winkel een mooie aanvulling is op de webwinkel”.

Met het pandje in Enter maakt Sabine een flinke stap voorwaarts. Daar waar ze ooit begon op een zolderkamertje, met een website die dankzij haar vriend – werkzaam binnen de ICT – in de benen wordt gehouden, is de vrolijke dame nu in de wereld van het échte ondernemerschap gedoken. Het is in ieder geval een droom die uit komt en eentje waar ze best veel van verwacht. “Ik speelde al langer met de gedachte, was na de zolderkamer in een bedrijfsverzamelgebouw in Hengelo verder gegaan, maar deze stap naar Enter voelt veel beter. Tot nu toe gaat het ook erg goed. Het is een fijn dorp en de klanten zijn blij met aanbod, er was immers geen tassenwinkel. Mijn schoonzusje Mariska Langeveld helpt nu al regelmatig in de zaak en zoals het er nu naar uitziet gaan we met z'n tweeën er wat moois van maken!”

De collectie van ChooseYourBag beslaat naast vele tassen van onder meer Bag2Bag, Chabo Bags en Be-Witched ook een royaal aanbod oorbellen, horloges, armbanden, petjes en riemen. Vooralsnog richt Sabine zich in hoofdzaak op damesartikelen, maar waarschijnlijk komen er ook tassen, horloges en armbanden voor de heren in de winkel. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje aan de Dorpsstraat 66a. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag tot 20.00 uur in verband met koopavond. Daarnaast is een complete webwinkel te bezoeken op www.chooseyourbag.nl. Daarnaast is de winkel ook te volgen op Instagram en Facebook.