Activiteiten nieuwe seizoen

Stichting De Welle

Tijdens de zomervakantie heeft De Welle tal van activiteiten voor senioren aangeboden waar goed gebruik van is gemaakt. Wij hebben veel enthousiaste reacties gehoord en zijn blij dat wij zo wat voor mensen kunnen betekenen.

En nu staat het nieuwe seizoen weer voor de deur. Ook dan is er voor ieder wat wils. U kunt uw digitale kennis wat bijspijkeren door een bezoek te brengen aan het internetcafé. Of u kunt deelnemen aan een computer- of iPadcursus om een goede basis op te bouwen in het digitale wereldje waar ook wellicht uw telefoon bij hoort. Of u zou een ontspannend spelletje kunnen spelen of meedoen aan een potje kaarten. Wilt u leren schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn? Ook dat is mogelijk! U kunt deelnemen aan breien, haken, mooie wenskaarten maken en ga zo maar door. Een andere optie is geheugentraining, een leuke manier om uw brein actief en uw geest gezond te houden. Zoals u merkt, er is veel keuze.

Om daarover goed te kunnen informeren, houdt Stichting De Welle een informatiemiddag op donderdag 14 september, aan de Dokter G.H. Beensweg te Wierden. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur heeft u hier de mogelijkheid om – onder het genot van een kopje koffie – vrijblijvend kennis te maken met de verschillende activiteiten voor senioren die er georganiseerd worden. Laat u informeren en vooral inspireren om aan een leuke activiteit deel te nemen. U kunt ook uw wensen kenbaar maken en dan zullen wij kijken welke mogelijkheden er zijn.

Mogen wij u daar verwelkomen? We zien er naar uit! Bent u niet in de gelegenheid, dan kunt u ook bellen naar De Welle, telefoonnummer 0546 – 57 16 93. Wij informeren u telefonisch uiteraard ook graag!
Vergeet u de flessenactie bij de Coop supermarkt aan de Hexelseweg 35 in Wierden niet? Tot en met eind september kunt u uw lege flessen door middel van de gele knop doneren aan De Welle. Wij stellen uw gift erg op prijs! Heeft u de gele knop inmiddels gevonden? Dan danken wij u hierbij hartelijk dat u aan ons dacht!