Een zorgeloze vakantie gewenst!

Stichting De Welle

De vakantie staat voor de deur! Lekker even met het gezin uitrusten. Niets moet en niksen mag. Na een periode van hard werken is dat meer dan verdiend. Maar toch vraag je je af: is alles goed geregeld voor familieleden die achterblijven? Voor een ouder die zelfstandig woont, maar alleen is? Die enkele keren per week bij jou en je gezin aanschuift om mee te eten, maar nu voor zichzelf moet zorgen? Misschien maak je je zorgen dat hem of haar iets overkomt als je afwezig bent. Je wilt dat dit goed geregeld is, voordat je naar je vakantiebestemming afreist.

De Welle biedt diverse diensten aan die net dat steuntje in de rug geven tijdens jouw afwezigheid. Zo kunnen er dagelijks warme maaltijden worden geleverd door een van onze vrijwilligers, die graag nog een klein praatje maakt aan de deur. Even een vriendelijk woord en vervolgens een heerlijke, gezonde maaltijd. Geen onzekerheid over wat er in huis gehaald moet worden en hoe de maaltijd te bereiden. Een zorg minder dus!
En wat betreft de veiligheid in huis. Wist je dat De Welle ook personenalarmering aanbiedt? Mocht er iets gebeuren, dan is hulp letterlijk één druk op de knop verwijderd. Er kan 24 uur per dag gealarmeerd worden. Een veilig gevoel voor jou én jouw naasten.

Als hulp nodig is, wordt de eerste contactpersoon gebeld. Contactpersonen nemen poolshoogte. Dit kunnen familieleden, buren of kennissen zijn. Voorwaarde is dat zij dichtbij wonen, een sleutel hebben en vrij snel bij de hulpvrager kunnen zijn. Er zijn minimaal drie contactpersonen nodig. Ook kan de thuiszorg de alarmopvolging voor haar rekening nemen.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op via: 0546-571693 of kom langs bij De Welle! We helpen je graag verder.