Ontvangt u Even Buurten/Signaal al?

Stichting De Welle

‘De belastingvoordelen van 2017’, ‘Het programma van het Alzheimertrefpunt’, ‘Goed gevoed ouder worden’, ‘Reggewoon stelt zich voor’ en het ‘Taalpunt Wierden’. Een greep uit de thema’s die in de afgelopen tijd te lezen waren in het informatieblad voor actieve senioren: Even Buurten/Signaal.
Even Buurten/Signaal is een informatief magazine dat door Stichting De Welle in de gemeentes Wierden en Hellendoorn wordt uitgegeven in de maanden april, september en december. Inmiddels verschijnt dit boekje al bij ruim zevenduizend adressen op de deurmat en het wordt veelvuldig gelezen.
Er is veel aandacht voor het lokale nieuws. Verenigingen uit de gemeente zijn welkom om hun nieuws in het blad te laten plaatsen. Aankondigingen voor een spectaculair concert, een oproep voor nieuwe vrijwilligers of een cursus waarvoor aanmeldingen welkom zijn. Het komt allemaal langs in het boekje. Uiteraard is er ook plaats voor de activiteiten en diensten van De Welle. Van de cursus Valpreventie tot aan het plan Fijn Leven, van de Fitheidstest tot aan de zomeractiviteiten.
Vrijwilligers van De Welle zorgen voor de bezorging. De wijkbezorgers zijn tevens de oren en ogen in de wijk. Komt de wijkbezorger bij een lezer aan de deur en ziet hij dat de gordijnen al een tijdje dicht zijn, dan is een signaal naar de beroepskracht van De Welle een kleine moeite.
In de uitgave van april komen onder meer de volgende zaken aan de orde: ‘Ik krijg een erfenis, wat nu?’, ‘Het herkennen van een beroerte’, ‘Inbrekers gesignaleerd’, ‘Microsoft-oplichters opnieuw actief in Reggestreek’.
Wilt u dit boekje ook ontvangen? Dat kan! En het kost u helemaal niets! Neem dan contact op met Kitty van der Steege van Stichting De Welle via 0546 – 57 16 93.