Proeverij van warme maaltijden

Stichting De Welle

Een lekkere en voedzame maaltijd is voor iedereen belangrijk. Wat eten we vandaag? Hoe maak ik een gezonde maaltijd? Het zijn vragen die u bezig kunnen houden. Als u zorg draagt voor uw partner, familielid of buren weet u als geen ander dat koken vaak de nodige moeite kost en dat het soms zelfs lastig is om de boodschappen in huis te halen.
Wist u dat De Welle ondersteuning biedt op het gebied van gezonde voeding? Wij kunnen u of uw dierbare ontlasten. De Welle biedt dagelijks warme maaltijden aan huis aan. Men kan kiezen uit 130 verschillende maaltijden uit verschillende keukens: van traditionele Hollandse pot tot internationale gerechten. We willen u graag de mogelijkheid bieden om de maaltijden eerst zelf te ervaren.
Op woensdag 30 mei om 16.00 uur organiseert Stichting De Welle daarom een 'Proeverij van warme maaltijden'!

Wij bieden u deze middag een heerlijk samengesteld aanbod van onze warme maaltijden in buffetvorm aan, zodat u kunt ervaren hoe smakelijk de mogelijkheden zijn! Tevens krijgt u deze middag informatie over onze maaltijdvoorziening aan huis en over de wijze van bezorging.

De proeverij vindt plaats aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. Opgeven kan tot en met 15 mei via maaltijden@stichtingdewelle.nl of 0546 – 57 16 93. Graag tot dan!