Sport- en Cultuurmarkt

Stichting De Welle

Op vrijdag 8 september staat weer de Sport- en Cultuurmarkt op het programma. Dit is een gezellige middag vol optredens, demonstraties en workshops, van 16.00 uur tot 20.00 uur, in het centrum van Wierden. Tijdens deze middag, die georganiseerd wordt door Stichting De Welle, Kaliber Kunstenschool en de gemeente Wierden, laten sport- en cultuurverenigingen en organisaties zien wat zij in huis hebben.

Op de markt staan tal van kraampjes waar allerlei informatie te vinden is over sport en cultuur. De organisatie zal hierin ook aandacht vragen voor het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds.

Cultuur Zang, dans, sport, toneel, muziek: alles komt deze middag voorbij. Het gebied van de Bongerd en in het centrum van Wierden zijn er allerlei optredens. Meedoen aan muziekworkshops, deelnemen aan workshops die vanuit het jongerenwerk en het sportbuurtwerk van de Welle worden aangeboden of toch genieten van het sport en beweegaanbod dat vanuit de sportverenigingen worden georganiseerd voor alle doelgroepen. Het kan allemaal bij de vele kramen.

Naast het gevarieerde culturele aanbod, zijn er ook de nodige sportdemonstraties en stellen de vele sport- en cultuurverengingen die de gemeente Wierden rijk is zich voor. Het gebied rondom het De Bongerd zal worden afgezet, zodat er meer ruimte is om lekker te sporten.

Dus... Zin om deel te nemen aan sport en beweegactiviteiten voor alle doelgroepen of in een jamsessie? Genieten van taekwondo of van een breakdance optreden? Kom dan 8 september naar het bruisende centrum van Wierden!

Michel Zink
Stichting De Welle