Sportactie voor jong en oud

Stichting De Welle

Na een succesvolle pilot, komt Albert Heijn in samenwerking met het NOC*NSF met een landelijke sportactie. Het doel van deze actie is om alle inwoners van de gemeente Wierden op een laagdrempelige wijze in contact te brengen met het totale sportaanbod.
Het SportBuurtwerk Wierden is enthousiast over deze opzet en wil in samenwerking met de plaatselijke super in Wierden en Enter, deze actie bij zowel de verenigingen als ook bij de inwoners van de gemeente Wierden onder de aandacht brengen. Een mooiere en sportieve start van het jaar kunnen we ons dacht ik niet wensen.

Sportclubs
Verenigingen kunnen zich zelf inschrijven voor de bovenstaande actie. Daarbij bepaalt de sportvereniging zelf welke activiteiten er worden aangeboden, de hoeveelheid deelnemers met betrekking tot de lessen en trainingen en op welke momenten in de week de trainingen worden opengesteld. Het SportBuurtwerk Wierden ziet in deze actie ook de nodige voordelen voor sportverenigingen. Zo kun je als vereniging nieuwe ideeën en activiteiten ontplooien en hier bij de start van het nieuwe sportseizoen uitvoering aan geven. Het is een fantastische wijze voor een stuk ledenwerving en kan er op een laagdrempelig wijze, nieuwe doelgroepen met een sport in contact gebracht worden.

De spaaractie
In de periode van 4 tot en met 24 september kan men sportzegels sparen. Wanneer je een volle spaarkaart, bestaand uit tien sportzegels hebt, kan men deze kaart verzilveren. Deze volle spaarkaart geeft je recht om vijf trainingen van een sport naar keuze bij te wonen. Volgens het SportBuurtwerk Wierden een fantastisch initiatief. Zo kunnen inwoners uit de gemeente Wierden kennismaken met een tal van sporten die in onze gemeente worden aangeboden.

Inleveren
De actie loopt tot en met 24 september, echter kunnen volle spaarkaarten ingeleverd worden tot en met 1 oktober. Belangstellenden kunnen vanaf het begin van de spaaractie (4 september) tot en met 3 december 2017 deelnemen aan de beschikbare trainingen.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.ahsportactie.nl. Vanaf 4 september is het ook mogelijk om je via deze website in te schrijven voor de beschikbare trainingen. Het SportBuurtwerk Wierden is ook beschikbaar voor eventuele vragen/ondersteuning. Het SportBuurtwerk Wierden is bereikbaar via b.benneker@stichtingdewelle.nl of m.zink@stichtingdewele.nl

Bart Benneker
de Welle