WierdenDoet! Vrijwilliger voor het restaureren van oude gebruiksvoorwerpen

Stichting De Welle

WierdenDoet!, de Vrijwilligersvacaturebank in de gemeente Wierden, is voor stichting Behoud van ’t Oud op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor het restaureren van oude gebruiksvoorwerpen uit grootmoederstijd. Het doel van deze stichting is het Nederlands cultureel erfgoed en objecten uit (groot-) moederstijd te behouden voor het nageslacht en niet alleen objecten maar ook het verhaal van de gebruiker.
Voor deze vacature is enige technische kennis van belang. Heeft u 1 uurtje per week over om hier een bijdrage aan te leveren? Neem dan contact met ons op. Dan wordt u ingewerkt en begeleid door vrijwilligers van de betreffende stichting. Meer info: http://wierdendoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45541.
WierdenDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! We helpen u graag zoeken naar een passende vacature! Momenteel staan er op www.wierdendoet.nl ruim 90 vacatures van organisaties die op zoek zijn naar u! Organisaties kunnen zelf vrijwilligers zoeken. Ook kunnen cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen) bij WierdenDoet! terecht. Van maandag- tot en met vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur is de balie geopend. Ons adres is: Pouliestraat 3, (entree hal gemeentehuis Wierden), telefoonnummer 0546-571693, wierdendoet@stichtingdewelle.nl, www.wierdendoet.nl. WierdenDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.