WierdenDoet! zoekt gastheer of -vrouw

Stichting De Welle

Voor Het Oosterhoes, een wijkontmoetingscentrum in de kern van Wierden, zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw of gastheer willen fungeren bij het koffieschenken en andere activiteiten met bewoners van het Wedervoort en buurtbewoners!

Wij zoeken hiervoor enthousiaste, behulpzame, maatschappelijk betrokken mensen die een dagdeel of avond per week beschikbaar zijn. Méér dagdelen mag natuurlijk ook.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met WierdenDoet! Via 0546 - 571693. Elke werkdag van 09.00 uur tot 12.30 uur is WierdenDoet! bereikbaar. Mailen kan ook: wierdendoet@stichtingdewelle.nl

Reageren via de site? wierdendoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45553

WierdenDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! We helpen u graag zoeken naar een passende vacature! Momenteel staan er op www.wierdendoet.nl ruim 90 vacatures van organisaties die op zoek zijn naar u! Organisaties kunnen zelf vrijwilligers zoeken. Ook kunnen cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen) bij WierdenDoet! terecht. Van maandag- tot en met vrijdagochtend van 08.30 tot 12.30 uur is de balie geopend. Ons adres is: Dokter G.H. Beensweg 21 Wierden. Telefoonnummer 0546 – 571693, mail wierdendoet@stichtingdewelle.nl en website www.wierdendoet.nl.

WierdenDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.