www.wierdendoet.nl

Stichting De Welle

De website www.wierdendoet.nl, het portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Wierden, is inmiddels een tijdje in de lucht. We hebben de website zo ingericht dat het voor iedereen goed te werken is en er duidelijke informatie op staat voor zowel vrijwilligersorganisaties als vrijwilligers.

De website wordt steeds vollediger en met leuke, nieuwe vacatures gevuld. Organisaties en vrijwilligers kunnen op de nieuwe website zelf zoeken en matchen. Voor de mensen die hier toch graag wat hulp bij willen, blijven wij uiteraard onze diensten aanbieden. U kunt altijd terecht voor een persoonlijk gesprek of advies.

Wierden Doet! verbindt mensen met elkaar of met organisatie, met als doel: iedereen doet mee! Of u nou zelf (tijdelijk) hulp nodig heeft of juist andere mensen een helpende hand wilt bieden, u bent bij WierdenDoet! aan het juiste adres. Ook organisaties en verenigingen die extra handen kunnen gebruiken, brengen wij graag met potentiële vrijwilligers in contact.

Elke ochtend staan de enthousiaste vrijwilligers van WierdenDoet! voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of u te begeleiden naar passend vrijwilligerswerk. Deze vrijwilligers helpen u direct aan de balie op het gemeentehuis of op afspraak. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail of telefonisch bereiken.
Heeft u als vrijwilliger of organisatie wensen of ideeën? Wat gaat er goed en wat kan beter? Hoe kunnen het vrijwilligerswerk en Wierden Doet! zich verder ontwikkelen? Wie daarover ideeën heeft, nodigen wij van harte uit deze te mailen naar wierdendoet@stichtingdewelle.nl.
Daarnaast zouden we graag van vrijwilligers horen welke behoefte aan scholing er op het gebied van vrijwilligerswerk is. Heeft u zelf kennis en ervaring die u wilt delen met anderen? Dan houden we ons ook van harte aanbevolen!

wierdendoet@stichtingdewelle.nl
0546 – 57 16 93