Beleef autisme in ABC-circuit in Het Ontmoetingscentrum

Algemeen

WIERDEN – Stichting Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert vanuit Oase (Ouders Autisme Steunen Elkaar) het ABC (Autisme Belevings Circuit). Via tien korte opdrachten brengt het ABC je in de gevoelswereld van autisme.

Het Autisme Belevings Circuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Laat je misleiden door je zintuigen, ontdek wat kan en niet kan, verplaats je even in iemand die autisme heeft. Elke opdracht probeert je mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Dit wordt steeds gekoppeld aan een tip over autismevriendelijkheid.

Aan het Autisme Belevings Circuit kan op maandag 5 november worden deelgenomen in Het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat te Wierden. Inloop is 19.15 uur, het programma start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De kosten bedragen vijf euro per persoon. Aanmelden kan via telefoon 0548 – 63 88 30 of door te mailen naar hspoolder@evenmens.nl. Als er twintig deelnemers aangemeld zijn, worden de gegevens genoteerd voor een volgende uitnodiging.