Carintreggeland zoekt meerdere vrijwilligers

Algemeen

Zorginstelling Carintreggeland zoekt vrijwilligers voor meerdere locaties in Wierden, waaonder op de Botterhof om hulp te bieden bij het koken van de warme maaltijd binnen de woningen van de Botterhof.

Deze klus is uitermate geschikt voor alleenstaanden, want het is mogelijk om een hapje mee te eten. Dag in overleg, tijd van 16.00 tot 19.00 uur. Voor de inloopochtend op donderdag worden ook vrijwilligers gevraagd. Voor het organiseren van spel tot creatief, alles is deze ochtend mogelijk. Samen met een medewerker welzijn en andere vrijwilligers begeleidt u de bewoners van de Botterhof bij hun ontspanning. Tijd van 10.00 tot 11.30 uur.

Voor een nieuw op te zetten activiteit, speciaal voor de mannelijke bewoners, worden vrijwilligers gezocht. Het betreft het samen voetbal kijken, kaarten of een spel doen. Eerst samen onder begeleiding, daarna zelfstandig. Tijd, dag en frequentie in overleg. Tenslotte zoekt Zorgboerderij de Piet Carintreggeland vrijwilligers die willen helpen bij de houtbewerking of andere activiteiten binnen de dagvoorziening. Ook hier tijd, dag en frequentie in overleg.

Vragen of interesse? Neem contact op met Geke Tempert, vrijwilligerscoördinator van Carintreggeland in Wierden, telefoon 06 – 34 36 05 07 of mail naar g.tempert@carintreggeland.nl.