Dependance lagere school Grote Maatweg

Algemeen

Cor Wursten, oud-inwoner van Wierden en tegenwoordig woonachtig in Wilsum te Overijssel heeft aan de redactie van deze krant een mooie klassenfoto uit het begin van de jaren zestig gestuurd. Zijn verzoek is om aan de hand van deze foto weer in contact te komen met klasgenoten uit die tijd en bij voldoende interesse een reünie te organiseren.

“In de eerste helft van de jaren zestig heb ik een aantal jaren in Wierden gewoond. Sindsdien ben ik er af en toe nog eens wezen kijken, zo ook afgelopen zaterdagmiddag. Ik woonde destijds met mijn ouders aan de Plantsoenlaan en het eerste jaar van de lagere school moest ik naar een dependance aan de Grote Maatweg. Dat gebouw staat er nu nog steeds. Uit die tijd heb ik nog een klassenfoto, deze moet rond 1965 gemaakt zijn, aan de achterkant van het schoolgebouw. Ik ben het jongetje met de jas aan, naast juffrouw Compagner.”

Oud-klasgenoten die ook op de foto staan en in contact willen treden met Cor Wursten, kunnen een mailtje sturen naar redactie@dewiezer.nl.