Enterse Ondernemers Vereniging verblijdt prijswinnaars van de december-wensactie

Algemeen

ENTER – De Enterse Ondernemers Vereniging (E.O.V) heeft vorige week woensdagavond, 7 februari, een aantal wensen van de kerstbomen-actie ingewilligd. Uit handen van E.O.V.-voorzitter Dirk Velten werden de waardecheques overhandigd aan de gelukkigen, die tijdens de decemberactie van de winkeliers een wens hadden ingediend.

Deze actie behelsde het indienen van een wens voor jezelf of voor een ander waarvan je dacht dat die wel iets extra's had verdiend. De ondernemers die aan de actie hebben deelgenomen, hebben voor de kerstdagen al drie wensen per winkel ingewilligd. De overige wensen zijn verzameld door de ondernemersvereniging en daaruit zijn vier grote wensen uitgekozen. De gelukkigen werden woensdagavond verblijd in restaurant La Vida aan de Dorpsstraat.

De waardecheques zijn uitgereikt aan de familie Eertink (verwendag bij Salon Judith en kapsalon ten Berge), families Schrooten, Bakker en Boevink (diner bij La Vida), mevrouw Van Coesant (waardebonnen van de EOV te besteden bij diverse winkels in Enter) en de familie Asbroek (een bezoek met overnachting aan de Efteling).