Herdershond Aika in race voor mooiste hond van Nederland

Algemeen

ENTER – Aika uit Enter is bekroond tot mooiste hond van de provincie Overijssel. Ze steekt met kop en schouders uit boven de overige honderden inzendingen.

Mede door de berichtgeving in de Wiezer van twee weken terug schoot het aantal stemmen flink omhoog en kwam de teller uiteindelijk op 281 stemmen. Dat is ruim veertig stemmen meer dan de nummer twee uit Deventer met 237 stemmen. Bij deelnemers uit omringende gemeenten bleef de teller vaak ruim onder de honderd. “Wij zijn echt heel erg blij! Nu op naar de landelijke finale op 6 mei in Beekse Bergen. Dan beslist een jury wie de mooiste hond van Nederland heeft. Voor ons gevoel hebben we al gewonnen natuurlijk, maar we zien erg uit naar de finale! Wie weet, redt Aika het om er meer uit te halen!”, aldus Melissa Nomden, baasje van herder Aika.

Algemeen

Pastoor Aan de Stegge (VII)

Boeiend zijn de verhalen over de mensen uit Enter. Deze serie gaat over het verzetswerk van pastoor Jan aan de Stegge. Hij woonde en werkte in Toulouse in Frankrijk.
Lees verder
Algemeen

Moppies voor hospice De Reggestroom

steun voor kinderen in moeilijke tijden
Lees verder
Algemeen

Wiezer, van binn’n en van buut’n

De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan.
Lees verder