Jochem Myjer rode draad in nieuw feestnummer John Enter

Algemeen

ENTER – Zanger John Enter heeft zijn nieuwe single 'Mama Myjer' gelanceerd; een feestknaller na de ballade 'Hou van het leven'. John heeft in de zomer tijdens zijn vakantie in Frankrijk na gedacht over zijn nieuwe plaat en dat heeft geresulteerd in een vrolijke deun, waar dit najaar op menig feestje weer gedanst wordt.

“Er zijn zoveel ideeën over liedjes dat je denkt dit is leuk, dat is leuk, maar dit is nog leuker, of die is super leuk. Ik mag graag een feestje bouwen met m'n publiek en of het nou met een komisch lied is zoals 'Ik heb drie haren op m'n borst', 'Ik zag een koe' of 'Glas omhoog'... Als het maar feest is, waarbij het publiek lekker uit hun dak kan gaan.”
De nieuwe single met de titel 'Mama Myjer' past zeker in het straatje van feestmuziek. John heeft niemand minder dan Jochem Myjer benaderd om zijn naam te mogen gebruiken voor zijn nieuwe single en kreeg toestemming. “Ik had meer namen op de lijst staan, maar deze vond ik het beste bij mezelf passen. Jochem Myjer is een te gekke Nederlandse komiek, musicus, presentator, imitator, kinderboekschrijver en acteur. Hij is echt super goed!! Zijn shows zijn altijd uitverkocht.”
De single is wederom opgenomen bij AV Audio Producties in Hollandscheveld bij Arjan Venemann, waar John al vijf jaar in de studio komt. In samenwerking met Jeroen Hartog is hard aan de plaat gewerkt. “Alle toeters en bellen zijn verwerkt in dit lied en zowel de mix als master lagen weer in handen van Hans Aalbers en Arjan Venemann. Het resultaat mag er zijn!”