Kingsnight en Koningsdag Enter in nieuwe stijl een groot succes

Algemeen

ENTER – De Oranjevereniging Enter kijkt terug op een succesvolle editie van Kingsnight en Koningsdag. Donderdagavond 26 april werd afgetrapt met Kingsnight, een nieuw evenement dat samen met acht horeca-ondernemers van de grond werd getrokken. Het plein stroomde langzaamaan goed vol en Band Bizar en twee DJ’s zorgde voor een muzikaal opperbeste stemming; een vervolg gaat er zeker komen!

Koningsdag is eveneens zeer geslaagd te noemen. Het weer was iedereen gunstig gezind, zodat het na het ontbijt voor de bewoners van het Reggedal de optocht door het centrum gelopen werd. De deelnemende ouders en kinderen hadden fantastisch werk geleverd. Het zag er geweldig uit en de kinderen genoten met volle teugen. De jury had dan ook de grootste moeite om een winnaar te kiezen, maar uiteindelijk ging de Akkerwal met het thema Flower Power er met de prijzen vandoor.
Na de aubade zorgde de talentenshow voor vermaak op het dorpsplein. Hier was het niveau weer zeer hoog te noemen en de jury koos uiteindelijk Dinio Rosales als grote winnaar. Hij speelde het nummer Halleluja op zijn saxofoon. Het plein bleef hierna mooi vol en er was genoeg te doen voor jong en oud. De horeca bood een zeer ruime keuze in heerlijk eten en goed drinken en rondom het plein konden allerlei spellen gespeeld worden. Zo was er onder andere een zeer fanatiek rokkenvoetbaltoernooi en er was zelf een 'pamperzone' voor de allerkleinsten. Naast de sporthal kon Jeu de Boules gespeeld worden en bij de Waarf konden liefhebbers met de zomp varen. De jaarlijkse fietspuzzeltocht trok deze editie maar liefst 150 deelnemers.
Op het plein barste Koningspop los met Pulse, Tusk, Virago en DJ Brent. Zij zorgden samen voor gezelligheid en een goed geslaagd feest, dit jaar voor het eerst zelfs tot 20.00 uur.

Algemeen

Pastoor Aan de Stegge (VII)

Boeiend zijn de verhalen over de mensen uit Enter. Deze serie gaat over het verzetswerk van pastoor Jan aan de Stegge. Hij woonde en werkte in Toulouse in Frankrijk.
Lees verder
Algemeen

Moppies voor hospice De Reggestroom

steun voor kinderen in moeilijke tijden
Lees verder
Algemeen

Wiezer, van binn’n en van buut’n

De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan.
Lees verder