Lunch cadeau voor vrijwilligers

Algemeen

De gemeente Wierden heeft vanuit Wijksaam alle actieve vrijwilligers even op een voetstuk geplaatst. Eens in de twee jaar wordt daartoe een vrijwilligerslunch aangeboden. Afgelopen vrijdag en zaterdag waren alle vrijwilligers uit de hele gemeente uitgenodigd om gezamenlijk te komen lunchen; vrijdag in Enter en zaterdag in Wierden/ De opkomst was groot. In Enter genoten een kleine tweehonderd in De Kröl van een overheerlijk buffet en in Wierden liepen de medewerkers van Het Anker af en aan om soep en allerhande (warme) broodjes aan de kleine vierhonderd vrijwilligers te presenteren. Onder de vele aanwezigen in Wierden was ook een delegatie uit Enter van Jong Nederland; de meiden staan elke week paraat om enthousiaste kinderen allerlei leuke technieken en wetenswaardigheid bij te brengen. Wethouder Roselien Slagers nam even bij hen plaats aan tafel.

Algemeen

Pastoor Aan de Stegge (VII)

Boeiend zijn de verhalen over de mensen uit Enter. Deze serie gaat over het verzetswerk van pastoor Jan aan de Stegge. Hij woonde en werkte in Toulouse in Frankrijk.
Lees verder
Algemeen

Moppies voor hospice De Reggestroom

steun voor kinderen in moeilijke tijden
Lees verder
Algemeen

Wiezer, van binn’n en van buut’n

De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan.
Lees verder