Miranda Scheffer wint Gouden Tol

Algemeen

WIERDEN – De gedreven Wierdense Miranda Scheffer is dit jaar winnares van de Gouden Tol. “Ik ken Miranda al vanaf mijn Defensie verleden, ze was daar doktersassistente. Daar was ze al ambitieus, omdat ze tijdens de avonduren al meerdere opleidingen gedaan heeft. Vanuit hier is ze uitgegroeid tot de persoon die ze nu is geworden!”, aldus Prins Hilko tijdens de uitreiking van de Gouden Tol op de maandagmiddag in Residentie Het Anker.

Nog is Miranda naast haar werk met allerlei (Wierdense) zaken bezig is. Een greep uit de vele werkzaamheden: de Generatietuin, het Zonnepark Weuste Noord en haar laatste project moestuintjes voor kinderen op de basisschool. Een bezige bij dus, met een mooi motto: Samen Sterker. Miranda is de drijvende veer achter deze projecten en weet als geen ander de mensen te motiveren.
Twee weken terug heeft Miranda het voorzitterschap van 'haar' Generatietuin overgedragen, waardoor ze weer meer tijd heeft voor haar andere projecten. En... wellicht maakt ze al weer nieuwe plannen. Hilko: “Het wordt dus hoog tijd om haar in het zonnetje te zetten. Dus Miranda Scheffer, gefeliciteerd met de Gouden Tol en ga vooral zo door. En je weet het: Samen Sterker en Vaak bu’j te bang!”