Spectaculaire laatste schooldag op basisschool Het Laar Wierden

Algemeen

WIERDEN – De jongens en meiden van basisschool Het Laar in Wierden hebben vorige week, samen met de jongerenwerkers van Stichting De Welle, een heel groot Twisterveld gemaakt met alles wat daar bij hoort. Deze activiteit was de afsluiting voor de wekelijkse technieklessen, waarbij het jongerenwerk een ondersteunende functie heeft.

Als beloning voor hun harde werken, mochten alle leerlingen van basisschool Het Laar een potje Twister spelen op het schoolplein. Het Twisterveld was zo groot, dat er maar liefst twee klassen tegelijk op konden spelen.

Ben je benieuwd naar het Twisterveld? Raad dan uit hoeveel vakjes het Twisterveld bestaat en win een potje Twister bij jou in de straat! Voor volgend schooljaar zoekt Het Laar nog vrijwilligers die willen ondersteunen bij de technieklessen, dus kunt u goed timmeren, metselen of bent u goed met elektronica en wilt u dit graag overbrengen aan de jeugd? Wilt u meer weten over dit project of weet jij het goede antwoord op onze prijsvraag? Neem dan contact op met Bart Benneker van het jongerenwerk op 06 – 31 16 50 91.