Zonnebloem Wierden brengt met twee volle touringcars bezoek aan Keukenhof

Algemeen

WIERDEN – In totaal hebben 47 gasten en 23 vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Wierden woensdag 2 mei een bezoek gebracht aan de Keukenhof. Met twee touringcars werd de reis ingezet naar Lisse.

Eerst werd een heerlijke lunch genuttigd en daarna kon ieder op eigen gelegenheid gaan genieten van de bloemenpracht en de mooi aangelegde tuinen. Er zijn mooie wandelpaden die ook goed rolstoel toegankelijk zijn; kortom voor iedereen was het een prachtige dag. Het bezoek aan de Keukenhof is één van de activiteiten in het jubileumjaar van deze afdeling. De Zonnebloem Wierden bestaat dit jaar zestig jaar en in dat kader worden verschillende activiteiten voor de deelnemers op touw gezet.

Algemeen

Pastoor Aan de Stegge (VII)

Boeiend zijn de verhalen over de mensen uit Enter. Deze serie gaat over het verzetswerk van pastoor Jan aan de Stegge. Hij woonde en werkte in Toulouse in Frankrijk.
Lees verder
Algemeen

Moppies voor hospice De Reggestroom

steun voor kinderen in moeilijke tijden
Lees verder
Algemeen

Wiezer, van binn’n en van buut’n

De Wierdense coach en therapeut Herman Veltmaat vertelt eens per maand in 'Wiezer, van binn’n en van buut’n' over hoe mensen weer op eigen kracht verder kunnen gaan.
Lees verder