Zonnebloem Wierden krijgt cheque van Stichting Mensen voor Mensen

Algemeen

WIERDEN – De Stichting Mensen voor Mensen heeft een cheque van vijfduizend euro overhandigd aan de Zonnebloem afdeling Wierden. Dinsdag 27 november werd de cheque in het Polmanstadion te Almelo uitgereikt.

De Stichting Mensen voor Mensen heeft als doel kansen te bieden aan mensen, die buiten hun schuld, in moeilijke situaties zijn beland en het verzachten van het leed waarin zij moeten leven. Dit jaar zijn er dertien instanties verblijd met een mooi bedrag. De burgemeesters van Almelo, Wierden en Twenterand zijn de ambassadeurs van deze stichting. Zij dragen verenigingen en instellingen voor om voor een bijdrage van Mensen voor mensen in aanmerking te komen.

Burgemeester Henk Robben heeft de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem voorgedragen en hier is door Magda en Hans Evers van de stichting gehoor aan gegeven. Francien Boshove en Agnes Meijer waren als afgevaardigden van het bestuur aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Met dit geld kunnen er weer activiteiten georganiseerd worden voor mensen met een fysieke beperking. Zo staat er onder meer een bustocht gepland voor het volgend jaar.