Certificaat voor cursisten werken met Windows 10

Sport & Vrijetijd

WIERDEN – Stichting De Welle geeft al jaren computer, tablet en iPad-cursussen. De cursussen kenmerken zich door de persoonlijke aandacht en het rustige leertempo. Er is ruimte voor vragen en voor het oefenen van de leerstof.

Naast het met elkaar computervaardigheden leren is het ook een cursus waarin je andere mensen ontmoet en een gezellige tijd hebt. Afgelopen periode werd de cursus Windows 10 voor gevorderden gehouden. De cursisten hebben op 12 december de cursus afgesloten en gaan met veel kennis en een mooi certificaat naar huis.

Wilt u ook uw kennis uitbreiden of bijspijkeren? Op 14 januari start op maandagmiddag de tabletcursus in 't Oosterhoes in Wierden. Tevens start in het vroege voorjaar weer een iPad cursus. Wilt u meer informatie of u opgeven, neemt u dan contact op met Marianne Pekkeriet van De Welle, telefoon 0546 – 57 16 93 of per mail m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl.

Kent u de basisvaardigheden wel maar heeft u een vraag over uw computer, tablet of telefoon dan kunt u terecht bij het internetcafé. Het internetcafé is op maandag -en woensdagmiddag geopend (m.u.v. de kerstvakantie) van 13.30 uur tot 15.30 uur aan de Eikenlaan 5 in Wierden en op maandagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Reggedal in Enter. U bent van harte welkom voor advies en een kop koffie. Opgave is niet nodig, de kosten zijn drie euro en dat is inclusief koffie of thee.