Dames van Holyoke door naar volgende bekerronde

Sport & Vrijetijd

ENTER – Het damesteam van volleybalvereniging Holyoke uit Enter speelde maandag 5 november de eerste bekerronde uit in Losser tegen Volley‘68. De eerste set werd met gemak gewonnen door Holyoke, 21-25. In de tweede set liet Volley DS1 zien dat zij ook wel een balletje kunnen slaan en kwamen terug. De tweede set werd gewonnen door Volley met 25-17.

In het begin van de derde set verliep het moeizaam. De pass lag niet waardoor er weinig werd aangevallen. Aan het einde van de set wist Holyoke de achterstand om te draaien naar een voorsprong en wint de set met 15-25.In de vierde set werden de dames uit Enter volledig weggespeeld. Time-outs hielpen niet en het lukte de dames niet om het spel weer op te pakken. De vierde set werd dan ook verloren met 25-15.

In de laatste set waren de dames uit Enter erop gebrand om te winnen. Ze vonden de flow weer en blokten bal na bal af. Holyoke trok aan het langste eind en won de vijfde set met 12-15.

Een 2-3 overwinning voor Holyoke. Dit betekent dat de dames uit Enter door zijn naar de volgende bekerronde. In komende weken wordt bekend gemaakt wie de volgende tegenstander wordt.