Feestelijke opening van sportpark SV Enter met spektakel en muziek

Sport & Vrijetijd

ENTER – SV Enter houdt op zondag 9 september een grote Open Dag. Het terrein van de sportvereniging aan Krompatte is dan omgebouwd tot een mega-park waar veel speelplezier voor kinderen te beleven is. Alle festiviteiten staan in het teken van het nieuwe sportpark en de opening van het sportseizoen. Het sportpark is uitgebreid met nieuwe velden, waar ook de tribune volledig is verbouwd. Het is een spektakel voor jong en oud en iedereen ontvangt bij binnen komst een gratis kop koffie met cake.

De jeugd voetbalt 's morgens een toernooi, waarbij de mini’s een sponsorloop afleggen. Ook de senioren sluiten aan op het beachvolleybalveld dat deze wordt gebruikt voor voetvolley. Er zijn gedurende de dag bovendien vele verschillende activiteiten, waaronder een stormbaan, lasergame en clowns voor de jeugd.
SV Enter is een solide club met een grote groep mensen die de vereniging ondersteunen. Zo zijn er 54 sponsoren, die bijdragen aan een gezonde financiële vereniging. Mede dankzij die steun kan de vereniging tijdens de Open Dag vijftig procent korting geven op alle sportkleding van SV Enter.
De officiële opening van het park door het jongste en het oudste lid van SV Enter is om 14.00 uur. Daarna start het feest met verschillende zangers. Kinderen kunnen zich vervolgens vermaken op het mega speelpark. Bovendien zijn er foodtrucks en verschillende kraampjes met leuke sportartikelen.