Harmonie Sint Jan Wierden start met extra groep AMV

Sport & Vrijetijd

WIERDEN – De Algemene Muzikale Vorming (AMV)-lessen van Harmonie Sint-Jan uit Wierden gaan vrijdag 9 maart van start. Kinderen uit groep vier en vijf kunnen bij de AMV hun eerste echte muzieklessen volgen. Lijkt het jou leuk om muziek te maken?

Wil je eens proberen of het iets voor je is? Kom dan op vrijdag 23 februari naar de proefles. Deze is van 16.30 uur tot 17.15 uur in de Mariaschool te Wierden. Sint-Jan organiseert de AMV-lessen in Wierden. Bij de AMV leren kinderen spelenderwijs blokfluit spelen, noten lezen en nog veel meer over muziek. De leerlingen krijgen les van Esther Baas-Lucas. De groep gaat van start bij minimaal zes aanmeldingen.
Naast de reguliere AMV-lessen organiseert de vereniging veel extra activiteiten. Denk hierbij aan diverse voorspeelmomenten, het jeugdweekend en diverse concerten: het limoklaasconcert, waarbij Sinterklaas ook nog eens aanwezig is. Het nieuwjaarsconcert volgt daarop, waarbij de leerlingen mogen samenspelen in het grote orkest. Het lesjaar besluit met het diplomaconcert. Daar laten de AMV-leerlingen horen wat ze in 1 jaar hebben geleerd en dat ze er klaar voor zijn om door te stromen naar een ander instrument. Na de AMV kunnen de leerlingen verder op een groter instrument en kunnen ze meespelen in het C-orkest.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Sharon Hofman, telefoon 06 – 20 46 41 99 of jeugdbestuur@harmoniesint-jan.nl