Jeugdhonk en nieuw scorebord voor voetbalvereniging ASV'57

Sport & Vrijetijd

AADORP -- ASV'57 heeft de ruimte voor het wedstrijdsecretariaat omgetoverd tot een heus jeugdhonk met zitzakken en een loungebank. Ook is er echt voetbalspel aanwezig en kan de jeugd onder meer darten, sjoelen en tv kijken. Ook zal de ruimte gebruikt worden door de enige echte supportersclub van ASV’57: Vak 57. Zij kunnen hier hun spullen kwijt, maar ook werken aan nieuwe vlaggen en spandoeken.

Op zaterdag 7 april werd het jeugdhonk officieel geopend door jongste leden van ASV'57. Luuk Velten, Tim ter Beek en Joelle Smit schoten gezamenlijk drie ballen door de deur, waarna de jeugd massaal naar binnen stroomde om een en ander te bewonderen. Omdat ASV'57 een maatschappelijk betrokken club is wordt de ruimte door de week ook beschikbaar gesteld als clubhuis voor de Aadorpse jeugd. Zij mogen dan gratis gebruik kan maken van de fasciliteiten.
ASV'57 heeft al heel veel dingen voor elkaar gekregen de afgelopen jaren. Zo is er een prachtige panna-kooi, ligt er kunstgras en staat er een mooie tribune. Daarnaast werd een spiksplinternieuwe kantine gerealiseerd, maar de vereniging had nog geen plekje in de kantine voor de jeugd. De activiteitencommissie van ASV'57 heeft daarom het oude wedstrijdsecretariaat aangepakt. Deze ruimte werd niet meer gebruikt sinds de invoering van de digitalisering.
Daarnaast had de jubileumcommissie, die het zestigjarig jubileum vorig jaar op sublieme wijze had georganiseerd, nog een verrassing in petto voor ASV57. Vlak voor aanvang van de wedstrijd van het eerste team werd een nieuw digitaal scorebord aan de vereniging aangeboden.