Kaliber start nieuwe cursussen: theater, musical en schilderen

Sport & Vrijetijd

WIERDEN – Kaliber Kunstenschool start in oktober met twee nieuwe korte cursussen. Een korte cursus bestaat uit tien lessen waar je kennis maakt met een specifiek onderdeel. Kinderen kunnen meedoen met 'Theater & Musical' en volwassenen kunnen 'Tekenen & Schilderen' op het grote doek.

De cursussen worden gehouden in het gebouw van De Passie aan de Akkerwal. Kinderen van acht tot en met twaalf jaar worden bij 'Theater & Musical' uitgedaagd om hun creativiteit en improvisatievermogen flink te gebruiken. Op een speelse manier leren de deelnemers toneelspelen. De cursus start op woensdag 3 oktober om 17.45 uur.
Volwassenen gaan in de korte cursus 'Tekenen & Schilderen' aan de slag. Ook volwassenen hoeven niet stil te zitten. Onder leiding van Anja Meulenbelt kun je in de cursus 'Gitaar bij het Kampvuur' met een paar akkoorden al snel vele liedjes meespelen. Er zijn gitaren aanwezig, die je in de les kunt gebruiken. De cursus start op donderdag 4 oktober om 19.30 uur.

Eerst alleen een keer kijken? Dat kan, want voor alle korte cursussen geldt dat de eerste les een vrijblijvende inlooples is. Voor meer informatie: 088 – 48 68 700 of www.kaliberkunstenschool.nl/korte-cursus.