KreaKlup Enter heeft plek voor nieuwe, creatieve deelnemers

Sport & Vrijetijd

ENTER – De veelzijdige KreaKlup Enter van Stichting de Klup Twente verzorgt twee keer per maand (de tweede en vierde dinsdag) van 18.45 uur tot 20.45 uur activiteiten voor mensen met een lichte en matige verstandelijke beperking. Deze worden gehouden in Activiteitencentrum 't Zumpke aan de Reggestraat en staan onder leiding van vrijwilligers.

De activiteiten lopen uiteen van knutselen, spelletjes doen en bingo tot het volgen van creatieve, muzikale of andere workshops en filmavonden. Soms worden er ook wandelingen en andere uitjes in de buurt georganiseerd.

Daarnaast kookt en eet de groep een keer of vijf per seizoen met elkaar. Deze activiteiten zijn voor mensen met een lichte en matige verstandelijke beperking vanaf ongeveer zestien jaar. ’t Zumpke is rolstoeltoegankelijk. De kosten voor deelname bedragen 15,75 euro per maand en dat is inclusief het lidmaatschap voor de Klup, de materialen, uitjes en vijf keer per seizoen een maaltijd.
De KreaKlup maakt onderdeel uit van de ruim vijftig vrijetijdsactiviteiten, die De Klup Twente samen met haar meer dan vierhonderd vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo organiseert in negen Twentse gemeenten. Informatie, een afspraak om een keertje vrijblijvend een kijkje te gaan nemen of aanmelden is verkrijgbaar via margreet@deklup.nl.