Verkoop van jaarkaarten IJsvereniging Bornerbroek

Sport & Vrijetijd

BORNERBROEK – De winter staat voor de deur en nu de eerste nachtvorst haar intrede heeft gedaan, begint het bij de schaatsliefhebbers al weer te kriebelen. IJsvereniging Bornerbroek heeft al 25 jaar een mooie baan op een schitterende locatie, net buiten het dorp.

IJsbaan ’t Linschot aan de Weersweg is vorig jaar vergroot en er zijn twee extra lichtmasten geplaatst. Voor jaarkaarten van IJsbaan ’t Linschot in Bornerbroek kunnen liefhebbers op vrijdag 30 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur terecht in de kantine van de ijsbaan. Vorig jaar geen kaart gehad? Bestel dan nu alvast de kaarten door een mail te sturen naar bestuur@ijsbaanbornerbroek.nl of kom vrijdag de 30e gewoon even langs. Een jaarkaart levert voordeel op en bovendien wordt zo de vereniging ondersteund.

IJsbaan ‘t Linschot richt zich op de hele familie. Fijn met z’n allen naar de gezelligste ijsbaan van heel Overijssel. Inclusief de koek en zopie in een sfeer zoals die er vroeger ook was. De kinderen mogen ook op het ijs met een slee of een stoel.

Een jaarkaart voor het gehele gezin kost slechts twaalf euro. Bij stevige vorst is de baan elke dag van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.00 uur geopend. Kijk op de site www.ijsbaanbornerbroek.nl voor meer informatie of volg de vereniging op Facebook.