Volleybalsters Holyoke verliezen nipt van Krekkers Mariaparochie

Sport & Vrijetijd

ENTER – Het team van volleybalvereniging Holyoke mocht zaterdag 24 november thuis optreden tegen Krekkers uit Mariaparochie.

De eerste set liep het constant gelijk op. Er werd door beide teams geen voorsprong gecreëerd. Aan het eind van de set wist Krekkers het af te maken, 23-25. De tweede set had Holyoke weer de touwtjes in handen. Er werden veel ballen naar de grond getimmerd. Krekkers ging meer fouten maken en de leden lieten de hoofden hangen. Holyoke won de tweede set met 25-16.

In de derde set was de concentratie bij de ploeg uit Enter ver te zoeken. In het begin wist Holyoke het tempo van de Krekkers nog bij te houden maar na een stand van 10-10 liep de ploeg uit Mariaparochie uit. De pass kwam niet meer goed aan bij de spelverdeelster Iris Mulderij en er werden te veel persoonlijke fouten gemaakt aan kant van Holyoke. De derde ging naar de Krekkers met 25-13.

De vierde set wist Holyoke het weer om te draaien. Door een goede opslagserie van Marije ten Brinke liep Holyoke een aantal punten uit. Maar de ploeg uit Enter wist dit niet vast te houden en aan het einde van de set stond het weer gelijk: 20-20. Holyoke zette het sterke spel door en wist te winnen met 25-22.

In het begin van de vijfde set had Holyoke moeite om de pass goed te brengen. Al snel stond een achterstand van 4-0 op het scorebord. Holyoke wist weer bij te komen en stond zelfs drie keer op setpoint. Helaas werd dit niet afgemaakt en gingen de Krekkers er met de winst vandoor: 17-19.

Een 3-2 nederlaag voor de ploeg uit Enter. Volgende week is Holyoke vrij. Op 8 december speelt het Enterse team om 17.00 uur tegen Flevoll in sporthal de Spil in Fleringen.