Volleybalvereniging Holyoke gooit de inschrijving voor beachvolleybal open

Sport & Vrijetijd

ENTER – We hebben hier en daar al even mogen genieten van het mooie weer en bij menig volleyballer begint het weer te kriebelen om de zaal te ruilen voor het kriebelende, warme zand en de sportschoenen voor blote voeten. Volleybalvereniging Holyoke Enter maakt het ook dit jaar mogelijk: beachvolleybal op de parkeerplaats, midden in het centrum van Enter.

De voorbereidingen voor het 22e beachvolleybaltoernooi zijn inmiddels weer in volle gang. Het toernooi is dit jaar op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni. Op het parkeerterrein naast de RK-kerk wordt 250 kubieke meter zand gestort en er worden acht velden opgetogen, waar meer dan 75 teams verdeelt over twee dagen de strijd met elkaar aan gaan. Rondom de velden is er ruimte voor een hapje en een drankje op het terras.
Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (vier tegen vier) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.
Daarnaast is er een speciale Bedrijvenklasse (vier tegen vier) worden in geprogrammeerd. Wil je met collega’s of personeelsvereniging op een gezellige, sportieve manier het weekend inluiden? Schrijf je dan in voor de Bedrijvenklassen en strijd mee om de felbegeerde wisselbeker!
Op zaterdag is er ruimte voor ruim veertig teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau. Er kan ingeschreven worden op: Heren en dames hogere klasse (drie tegen drie), Heren en dames lagere klasse (vier tegen vier) en Jeugdklasse (vier tegen vier).
Kortom, een groot spektakel in Enter voor jong en oud. Je kan je inschrijven tot en met 13 juni 2018. Gezien de grote belangstelling van voorgaande jaren is het aan te raden om tijdig in te schrijven, vol is echt vol! Voor inschrijven en extra informatie ga naar www.vvholyoke.nl