Volleydames Holyoke wisselen stuiver met Lutheria De Lutte

Sport & Vrijetijd

ENTER – Volleybalvereniging Lutheria (nummer tien in de competitie) uit De Lutte was afgelopen zaterdag op bezoek in sporthal de Zomp te Enter. Uit verloor Holyoke met 3-1 van Lutheria; er stond dus wat op het spel.

De eerste set liet Lutheria duidelijk merken dat zij het deze middag niet zomaar gewonnen gaven. Het liep constant gelijk op, maar aan het einde van de set wist Holyoke het af te maken, 26-24. De tweede set begon Holyoke gelijk met een achterstand. Deze achterstand wist de ploeg uit Enter snel weg te werken en ze sleepten de set uiteindelijk binnen met 26-24.
Holyoke kwam in de derde set al snel op achterst
and en liep de hele set achter de feiten aan. Het spel liep erg moeizaam en er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. De achterstand kon daardoor niet goed gemaakt worden en Lutheria won de set met 21-25. Door een goede opslagserie van Chantal Jannink ontstond er een grote voorsprong van zeven punten in het begin van de vierde set. Helaas wist Holyoke deze voorsprong niet vast te houden en maakten ze het nog onnodig spannend. Toch werd de laatste set nipt gewonnen met 27-25.