Waardering voor Hans Olthof als vrijwilliger bij Beukersweide

Sport & Vrijetijd

WIERDEN – Het bestuur van tennisvereniging Beukersweide heeft haar vrijwilligers bedankt voor hun vele en goede werkzaamheden over het afgelopen jaar. Om het doel van het feest te benadrukken is dit heel toepasselijk het 'dank-u-wel'-feest genoemd.

Voorzitter Harry Buter: “We zijn trots op onze vrijwilligers. Wie moet anders de bardienst en de inkopen doen, de tafels schoonmaken, de competitie regelen, het tossen, op het gebouw letten, de Koale Neuzen, 55+, 80+ toernooi organiseren, de kaartavonden regelen en de baan onderhouden? Grote klusjes, kleine klusjes. Dankbare taken, soms ondankbare taken. Zonder de vrijwilligers loopt alles in het honderd en al deze vrijwilligers geven profiel en karakter aan onze vereniging. Juist in de vrijwilligers herkennen we onze club en zonder jullie inzet hadden we op dit moment niet die ruim vierhonderd leden gehad!”

Extra bedankjes waren er voor een aantal vrijwilligers in de vorm van een cadeaubon en een schouderklop. Ook werd Hans Olthof gekroond tot vrijwilliger van het jaar. Hij is al 25 jaar vrijwilliger bij Beukersweide en lid van de onderhoudsploeg. “Hij zorgt er samen met de andere leden van het team voor dat het park er altijd pico bello bij ligt. Zijn voorkeur gaat uit naar het rijden op de trekker om de banen mooi te borstelen en dat doet hij met verve. Hans is altijd in voor een grapje.” Hij werd dan ook verrast met een ingepakte trekker. De trekker werd naar hem vernoemd en gaat voortaan als Hans door het leven. Daarnaast kreeg hij een een grote beker, een cadeaubon en de gewaardeerde schouderklop.