Activiteiten wijkgebouw Kandjoli in Molukse wijk

Uitgaan & Cultuur

– Inloopmiddag maandagmiddag
Elke maandagmiddag is er van 13.00 uur tot 15.00 uur een inloopmiddag voor ouderen in wijkgebouw Kandjoli in de Molukse wijk. De inloopmiddag is bestemd voor alle ouderen in wijk Wierden-West. De koffie en thee staat klaar.

– Bingo-middag
Elke laatste maandag van de maand is er een bingo-middag; iedereen is van harte welkom. Deelnemers betalen vijf euro per persoon en dat is inclusief koffie of thee en wat lekkers. Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerstvolgende bingo-middag is maandag 29 oktober.

– Cursus Moluks-Maleis
Stichting Kandjoli organiseert een cursus Moluks-Maleis voor belangstellenden. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor tien bijeenkomsten op de donderdagavond tussen 19.00 uur en 20.30 uur. De cursus wordt gegeven door Martha Louhenapessy. De kosten zijn tachtig euro per persoon en dat is inclusief lesmaterialen en koffie of thee. De eerstvolgende cursus start eind september. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor al opgeven.

– Biljarten
Elke dinsdag- en donderdagmiddag is er biljarten voor senioren. Iedereen is van harte welkom van 13.00 uur tot 16.30 uur. De kosten zijn één euro per persoon.

– Kennismaking met de Molukse keuken
Geïnteresseerden kunnen zich ook nu opgeven voor de cursus 'Kennismaking met de Molukse keuken'. In vijf bijeenkomsten leren de deelnemers de basistechnieken om lekkere Molukse gerechten te maken. De cursus start deze week, op woensdag 12 september. De kosten zijn vijftien euro per persoon per keer.
Meer info en vragen? Mail naar stichtingkandjoli@hotmail.com of telefoon 0546 – 573703.