Plé-Bek bie Hek in Wierden op zoek naar goed doel voor 2018

Uitgaan & Cultuur

WIERDEN – Voor de 32e editie van het vermakelijke evenement 'Plé-Bek bie Hek', dat dit jaar op zaterdag 8 september wordt gehouden, is de organisatie op zoek naar een goed doel binnen de Wierdense gemeenschap. Belangstellenden kunnen een verzoek indienen.

In dit verzoek moet duidelijk naar voren komen waarom nou juist dát aangedragen doel de juiste keuze is voor de editie van dit jaar. Bovendien moet helder zijn waarvoor de opbrengst gebruikt gaat worden. De aanvraag kan ingediend worden bij Café Hek aan de Nijverdalsestraat 76 in Wierden of per mail naar info@cafehek.nl. De aanvraag moet vóór zaterdag 17 maart binnen zijn!

Woonzorglocatie ’t Wedervoort in Wierden heeft vorig jaar het mooie bedrag van drieduizend euro gekregen. Mede door deze gift heeft ’t Wedervoort een CRDL kunnen aanschaffen. Dit is een apparaat dat het mogelijk maakt voor dementerende mensen om beter te kunnen communiceren. Elders in deze krant is een artikel over de CRDL van 't Wedervoort te vinden.

De stichting 'Plé-Bek bie Hek' draait op vrijwilligers en op de giften van sponsoren. Mocht u zich als sponsor willen aanmelden dan krijgt uw bedrijf een vermelding op onze website en op de tv-schermen in Café Hek tijdens het evenement en de weken daaraan voorafgaand. Dankzij de steun van sponsoren kan de organisatie elk jaar een bedrag doneren aan het goede doel binnen de Wierdense gemeenschap.

Vanaf dit moment kun je je ook aanmelden als deelnemer aan de populaire playbackshow. Dit is mogelijk via info@cafehek.nl, bij Café Hek in Wierden zelf of via de Facebookpagina van 'Plé-Bek bie Hek'. Voor de drie beste acts is er een leuk geldbedrag te winnen.