Wijkactiviteiten in Wierden Oost

Uitgaan & Cultuur

WIERDEN – In het wijkcentrum Eikenlaan – onderdeel van Wijksaam – worden meerdere activiteiten georganiseerd. Kom eens langs bij onderstaande activiteiten, Wijksaam draait om goed wonen, zorgen voor elkaar en ontmoeten!

Zo is er elke tweede donderdagmiddag van de maand een wijkbingo. De eerstvolgende bingo is op donderdag 8 maart, daarna op donderdag 12 april. Alle inwoners uit Wierden zijn van harte welkom. Deelname bedraagt vijf euro voor verschillende rondes met mooie prijzen en dat is inclusief koffie en thee met wat lekkers. De bingomiddag wordt gehouden van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Daarnaast zijn er elke tweede en vierde dinsdagavond van de maand wijkmaaltijden. Even de tijd om elkaar te ontmoeten en gezellig te praten tijdens de drie gangen maaltijd, inclusief een drankje en koffie met bonbon toe. Schuif gerust aan en wie weet bouwt u nieuwe vriendschappen op. Deze avond begint om 17.30 uur. Inloop vanaf 17.00 uur. U moet zich hiervoor wel even aanmelden en dat kan tot maandagochtend 12.00 uur. De kosten voor de maaltijd zijn tien euro per persoon. Kosten deelname is tien euro per persoon, te betalen bij binnenkomst. Aanmelden kan via 0546 – 62 86 11 (tot 20 deelnemers). De eerstvolgende maaltijd wordt op dinsdag 13 maart geserveerd.