Babor Beauty Spa Desiree Vreriks viert gecombineerd jubileumfeest

Zakelijk

WIERDEN – Babor Beauty Spa in Wierden viert dubbelop feest. De salon van Desiree Vreriks bestaat in dit jaar op de kop af 25 jaar én op donderdag 17 mei wordt de eigenaresse zelf vijftig jaar. Deze twee jubilea zijn een goede reden om de gehele maand mei feestelijk uit te pakken voor alle klanten.

Desiree kijkt met genoegen terug op de 25 jaar dat zij haar eigen bedrijf heeft ontwikkeld. Waar het in 1993 begon met een kleine schoonheidssalon aan de Nijverdalsestraat, is er sinds de komst naar het Binnenhof in Wierden - begin deze eeuw - een grote gedaantewisseling ondergaan. "Ik ben met de schoonheidssalon begonnen op vijftig vierkante meter aan werkruimte. Dat was echt passen en meten en uiteindelijk behelpen. Toen de kans zich voordeed, kon ik uitbreiden en de keus maken voor veel meer werkruimte. Je zit tenslotte wel de hele dag binnen te werken en dan is deze huidige locatie echt prettig. Babor Beauty Spa heeft meerdere ruimtes waar iedereen voor verschillende behandelingen ontvangen kan worden", vertelt de goedlachse Wierdense onderneemster.

Inmiddels werken naast Desiree ook Nanine Wigger en Moniek Eertink al jaren bij Babor Beauty Spa. Nanine is schoonheidsspecialiste en Moniek richt zich met name op wimperextentions en nagelstyleren (denk aan gellak en acrylnagels). Babor Beauty Spa werkt al sinds het prille begin met het Duitse cosmeticamerk Babor, dit tot grote tevredenheid van de drie dames en de klanten. Naast reguliere schoonheidsverzorging, een ruimte met zonnebank en de mogelijkheid tot bruidsmake-up aan huis, biedt Babor Beauty Spa ook pedicure, laser- en IPL-ontharings behandelingen aan en zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Desiree verduidelijkt dit specialistische werk: "We werken samen met Babak Mahdavian Delavary, een cosmetisch arts die zich richt op cosmetische verbeteringen in met name het gezicht. Denk aan chemische peeling of peeling met zoutkristallen (microdermabrasie), plexr en laserbehandelingen. Behalve correcties kun je ook je huid laten verbeteren om zo pigmentvlekken te verminderen. Daardoor wordt de kans op huidkanker teruggedrongen. Ook zijn er behandelingen gericht op het reduceren van acne, ernstige haargroei of het aanbrengen van permanente make-up. Deze drie worden in veel gevallen ook vergoed door de zorgverzekering (verschilt per ziektekostenverzekering).

Desiree en haar medewerkers blijven actueel dankzij het volgens van cursussen. "Ik ben bovendien bezig met een HBO-opleiding, zodat ik me over twee jaar medisch schoonheidsspecialist mag noemen", duidt Desiree. "Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld preventief te werk te gaan in gevallen van huidkanker. Doorverwijzing gaat dan rechtstreeks en niet meer via de huisarts. Soms kan er dan sneller behandeld!" Door bij te scholen, verveelt het werk nooit, meent Desiree. "We kunnen zo groeien door te specialiseren. Dus meer de diepte in, waardoor alle lijntjes verfijnd worden."

Om het 25- en vijftigjarig jubileum goed te vieren wordt de gehele maand mei van 2018 een tombola georganiseerd. Dat betekent dat elke betalende klant, ongeacht de behandeling, een lootje uit een pot mag trekken en daarmee ook altijd prijs heeft! De prijzen variëren van een zonnebankkuur tot een ampullenkuur, een schoonheidsbehandeling, een Babor product en ga zo maar door.

Meer informatie over Babor Beauty Spa Desiree Vreriks en alle mogelijke behandelingen is terug te vinden op www.bbs-desireevreriks.nl of breng een bezoek aan de salon aan het Binnenhof 47 in Wierden, dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur, vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur en zaterdag geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur. Daarnaast zijn er ook cadeaubonnen te koop voor bijvoorbeeld Moederdag of een verjaardag. Ook zijn vanaf 1 mei abonnementen aantrekkelijk geprijsd: Zo kun je één keer per maand de bovenlip laten epileren en harsen voor 19,50 euro in plaats van 24 euro en één keer per maand de wenkbrauw laten epileren en verven voor 19,50 euro in plaats van 25,50 euro (voorwaarde: alleen bij minimaal één keer per maand).